Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ja es pot votar per al V Concurs de Fotografia Pascual Navarro de l'Ajuntament de Serra


Des de hui 15 de juny i fins el proper 25 de juny a les 23.59 hores estan obertes les votacions per a triar la imatge guanyadora al V Concurs de Fotografia Pascual Navarro.

Les fotografies estan publicades des de primera hora del matí a un àlbum a la pàgina que l’Ajuntament de Serra té a la xarxa social Facebook. La foto guanyadora serà aquella que més m’agrada obtinga durant els dies que està oberta la votació.

En esta edició que es va ajornar a causa de la covid 19 s’han presentat 18 treballs amb una temàtica comuna: Serra i el medi ambient. El concurs vol promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.

La temàtica del concurs és la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs són inèdites i originals i enregistrades al nostre terme municipal.
El 26 de juny es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€. Enguany, a causa de la covid19, el concurs es va ajornar fins que es va poder reprende el passat 22 de maig.
Per poder votar les imatges que més t’agraden fes click al següent enllaç:




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon