Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat, continua oferint treball


La Mancomunitat continua oferint orientació laboral a totes les pesones que ho necessiten

La Mancomunitat Camp de Túria, a través del Projecte ACORD al costat de Labora i gràcies a Fons Europeus, continua ajudant les persones desocupades en la cerca d'ocupació. És per això que existeix un Portal d'Ocupació i Empresa on es van publicant regularment les ofertes que arriben de les empreses (https://gestionandote.com/agencia/campdeturia).

Es tracta d'un punt de trobada entre les empreses que ofereixen llocs de treball i els aturats i aturades de Camp de Túria. La Mancomunitat ofereix la plataforma en la seua lluita decidida contra la desocupació a la comarca.

Tota aquella persona interessada pot donar-se d'alta en el portal i optar així a les ofertes que es van publicant. De la mateixa manera, les empreses que cerquen cobrir llocs de treball poden utilitzar el portal de manera gratuïta per a oferir-los. Si algú té algun dubte sobre aquest tema pot posar-se en contacte en els números de telèfon 664533570 i 627645042.

El personal tècnic de la Mancomunitat continua treballant per a millorar els índexs d'ocupabilitat a la comarca. Uns índexs que s'han vist afectats per la crisi sanitària de la COVID-19.

En aquests moments, es continua treballant adoptant-nos a les exigències que des del Govern d'Espanya s'estableixen per a cada fase. No obstant això, s'implantarà la cita prèvia per a les atencions presencials. Per a això es pot fer ús dels telèfons 627 645 052 i el 627 645 052 Ext. 2.

Si el que es prefereix és una atenció telefònica, els telèfons habilitats per a això continuen actius i són el 664533641 i el 664533570.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon