Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les proves PCR de la COVID realitzades als treballadors municipals de SERRA donen negatiu

Tots els empleats municipals, voluntaris de Protecció Civil i Brigada d’Intervenció que tenien presència d’anticosos IGM i IGG a les analítiques del coronavirus realitzades per l’Ajuntament de Serra estan treballant després de què donaren negatiu en la prova PCR realitzada per la sanitat pública valenciana. Les analítiques serològiques les va fer el consistori la primera setmana de maig.

De les 87 proves efectuades, 8 d’elles tenien presència d’anticossos IgM i IgG, 6 solament presentaven anticossos IgG i les 73 restants no presentaven cap tipus d’anticossos. La presència d’anticossos IgM en sang és la primera resposta immunológica a l’enfermetat. A mesura que es va passant la infecció el cos genera IgG (els dos tipus d’anticossos conviuen en la sang a la vegada) i al final i una vegada superada solament queden anticossos IgG.

D’esta manera, de les 14 persones que presentaven anticossos, 6 ja solament tenien anticossos IgG i havien superat el covid19. A les 8 persones restants que tenien presència dels dos anticossos, la sanitat pública es va practicar la prova PCR i “tots han donat negatiu” ha anunciat l’alcaldessa, Alicia Tusón, qui afegeix “La nostra intenció sempre ha estat vetlar per la salut de tots. Volíem continuar donant tots els serveis en les millors condicions i evitar possibles contagis entre els treballadors i els empleats i els veïns”.

Totes les persones amb presència d’anticosos, van seguir els protocols establerts, aïllament a a casa des del moment en què van tindre els primers resultats fins que se’ls va donar d’alta als pocs dies per la sanitat pública. Les proves serològiques positives han indicat que algunes persones han estat en contacte amb el virus “afortunadament tots estan bé, han estat asimptomàtics durant el procés” diu l’alcaldessa.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon