Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat ofereix als comerços publicitar-se de manera gratuïta en la Galeria i l'Aparador Comercial

El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria continua amb la seua labor d'ajudar i donar suport al comerç de la comarca. Per això i al costat de les agències de desenvolupament local dels 17 ajuntaments que conformen l'ens supramunicipal posa a la disposició dels comerciants les eines comercials de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC).

La Mancomunitat disposa del seu propi espai en la Galeria Comercial (https://mancomunitatcampturia.comercioscomunitatvalenciana.com/) així com en l'Aparador Comercial (https://impulsem.portaldelcomerciante.com/mancomunitatcampturia).

Tots dos recursos estan posats a la disposició dels comerços de la Comunitat Valenciana per Divalterra (Diputació de València) i per la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Es tracta d'eines que poden reforçar la reobertura dels negocis en el període de la desescalada, contribuint a la visualització del negoci i la digitalització d'aquest.

Tant la Galeria Comercial com l'Aparador Virtual proporcionen un espai web gratuït per a donar a conèixer els negocis. Els interessats podran mostrar els seus productes, serveis, ofertes i horaris, posicionar el seu negoci en els cercadors, exposar imatges de referència, geolocalizar el seu local comercial, així com promocionar les seues xarxes socials, d'una manera molt senzilla.

Si desitja formar part d'aquest directori comercial, pot emplenar la sol·licitud en el corresponent enllaç: https://mancomunitatcampturia.portaldelcomerciante.com/es/consulta/nueva.

Si té qualsevol dubte o necessita algun aclariment pot posar-se en contacte amb l'associació de comerciants del seu municipi, amb el seu propi ajuntament i amb el personal tècnic de la Mancomunitat en els números de telèfon 627645039 i
664533641.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon