Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Les noves escolaritzacions en els centres de l'Eliana es realitzaran telemàticament a partir del 8 de juny

La Regidoria d'Educació ha editat un dossier per a assistir en el procediment a pares i mares dels nous alumnes de 3 anys.    
                
El procediment d'admissió i matriculació de l'alumnat per al curs 2020/2021 en els centres escolars de l'Eliana es realitzarà per primera vegada de manera telemàtica a través de la web creada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport telematricula.es. Per a assistir a pares i mares que s'inicien en el procés, la Regidoria d'Educació ha posat a la seua disposició un dossier informatiu amb tots els detalls per a completar-lo amb èxit, així com la web www.leliana.es/va/page/escolaritzacio. No obstant això, davant qualsevol dubte que poguera sorgir els serveis administratius de l'àrea atendran en el telèfon 96 275 80 30 (Ext. 502) i en el correu educacio@leliana.es.  

Aquest procediment és d'especial rellevància per a aquelles famílies que escolaritzen per primera vegada als seus fills i filles en Infantil 3 anys, alumnes de desitgen cursar primer de Batxillerat, Cicles Formatius o alumnes que desitgen canviar de centre educatiu.

Les persones interessades hauran d'emplenar el formulari electrònic de la sol·licitud i presentar-la a través d'una clau d'admissió, per a això han de tindre a mà el DNI, NIE o un altre dels sistemes de verificació d'identitat establits en la normativa. La clau d'admissió, que no es podrà sol·licitar abans del 8 de juny, estarà composta per identificador personal i una contrasenya i serà única per a cada sol·licitud i alumne. Les persones que no disposen de DNI, NIE o no tenen accés a mitjans electrònics podran realitzar el procediment de manera presencial en els centres educatius de primera opció.

A partir del 8 de juny i fins al dia 16 del mateix mes, es podrà presentar la sol·licitud d'admissió telemàticament per als cursos d'Infantil i Primària, i l'1 de juliol es publicaran les llistes provisionals d'admesos. Per part seua, per a la resta de les etapes, el termini de sol·licitud serà del 17 al 25 de juny i les llistes provisionals d'admesos es publicaran el 15 de juliol per a Secundària i Batxillerat, el dia 13 per a Formació Professional Bàsica i el dia 20 per als Cicles Formatius de grau Mitjà i Superior.
La regidora d'Educació, Eva Santafé, ha explicat que l'Ajuntament assistirà a totes les famílies que el necessiten durant el procediment, amb l'objectiu de garantir la prestació del servei, el dret a l'educació i l'exercici real de la llibertat d'elecció de centre, especialment en aquest context telemàtic que ens imposa la pandèmia provocada pel Covid-19.
Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :