Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Benaguasil ofereix als establiments d'hostaleria i restauració convertir les seues cartes en codis QR

L'Ajuntament de Benaguasil ha posat a la disposició dels bars, restaurants i locals de menjar per a portar la possibilitat de digitalitzar gratuïtament les seues cartes de menú i associar-les amb un codi QR,perquè els clients puguen veure-les de manera segura a través dels seus telèfons mòbils sense necessitat de tocar res.

La intenció d'aquest servei és facilitar al sector eines amb les quals extremar les mesures higièniques recomanades per les autoritats sanitàries i evitar les cartes en format físic i amb això el que aquesta vaja passant de mà en mà. D'aquesta forma, no sols és més segur per als clients dels seus locals, sinó que, també, s'optimitza el treball i el temps del personal al no haver de desinfectar les cartes després de cadascun dels seus usos.

Un telèfon a disposició per a adaptar-se al codi

Qualsevol bar, restaurant o establiment de menjar per a portar que vulga rebre el seu codi QR personalitzat, pot posar-se en contacte amb l'Ajuntament a través del telèfon 962730011, extensió 2110, per a sol·licitar-lo.

Aquesta nova eina se suma a altres mesures amb les quals l'Ajuntament està fent costat al sector local en la seua volta a l'activitat, com són l'eliminació de la taxa de taules i cadires, l'ampliació de terrasses, el repartiment de cartells amb recomanacions de seguretat o el repartiment de material de prevenció.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon