Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La mostra #culturaacasa de l'Eliana es convertirà en un museu artístic aquest pròxim dissabte

La nova mostra donarà a conéixer el treball de pintors, escultors, ceramistes, fotògrafs, artesans o gravadors a través de #lelianaMUSEUARTISTIC
                
Amb a motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebrarà dilluns que ve 18 de maig, la Regidoria de Cultura ha organitzat, en el marc de #culturaacasa, lelianaMUSEUARTISTIC. En aquesta ocasió, la Mostra Online estarà dirigida als elianers i elianeres amants de l'art gràfic, plàstic i visual, en un espai similar a un museu digital en el qual podran donar a conéixer el seu treball artístic, així com les seues habilitats i mestratges.

Per a participar, els interessats poden enviar la seua sol·licitud a cultura@leliana.es on rebran tota la informació sobre aquest tema. La convocatòria estarà oberta fins al dijous 14 de maig a les 15 hores. L'emissió dels treballs de cadascuna de les diferents disciplines serà dissabte que ve 16, a les 19 en les xarxes socials de l'Ajuntament, en el canal de YouTube, en Facebook i el perfil oficial d'Instagram @lelianagram.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha convidat a la participació als i les artistes locals, principiants o professionals, a donar a conéixer les seues obres i expressions a través de l'Ajuntament. “Després de dues mostres musicals i una literària, ara ha arribat el moment de crear un museu online per a conéixer l'elevat nivell estètic i creatiu de pintors, escultors, ceramistes, fotògrafs, artesans o gravadors elianers i elianeres”, ha explicat.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :