Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oberta la nova passarel·la que connecta Vilamarxant i el polígon industrial d’Enchilagar del Rullo

Vilamarxant:

La inversió per a fer realitat esta passarel·la, de 42 metres de llarg i 27 tones, ha ascendit a un poc més de 200.000 euros, subvencionats en gran part per l’Institut Valencià de*Competitivitat Empresarial (IVACE).

L'excel·lent treball dels tècnics de l'Ajuntament de Vilamarxant ha propiciat que esta infraestructura s'haja convertit en una realitat per al benefici de tots els veïns de la localitat del Camp de Túria.

“Els projectes naixen de la necessitat dels nostres veïns i es materialitzen amb el treball i esforç de tots aquells que han fet possible passar dels plans a l'execució real del projecte”, ha assegurat Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

“Qualsevol pot pensar que el concepte ho és tot però una casa no es construeix sense els seus obrers, aparelladors i arquitectes. Ells són els que realment materialitzen el projecte”, ha afegit el regidor.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon