Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat i L'Ajuntament de Loriguilla signen un acord de col.laboració per a l'ús del portal d'Ocupació

L'Ajuntament tindrà accés i ús d'aquesta eina per a ofertes i cursos

La Mancomunitat Camp de Túria i l'Ajuntament de Loriguilla han signat un acord de col·laboració per a utilitzar el Portal d'Ocupació i Empresa de l'ens supramunicipal.

Es tracta d'acostar l'eina de cerca d'ocupació i formació que utilitza la Mancomunitat a tots els ajuntaments que formen part d'aquesta. Encara que Loriguilla ha sigut el primer municipi a signar l'acord de col·laboració, hi ha altres pobles que estan estudiant la proposta i possiblement s'aconseguiran més acords en les pròximes setmanes.

El Portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria (https://gestionandote.com/agencia/campdeturia) és una plataforma que compta amb ofertes d'ús de tota la comarca de Camp de Túria i ofereix la possibilitat de registrar-se a cursos de formació gratuïts.

En aquests moments, existeixen actives prop de 50 ofertes d'ocupació. Les persones interessades a trobar una ocupació poden registrar-se gratuïtament en la pàgina i quan complisquen el perfil de les ofertes inscriure's per a poder optar al lloc de treball.

El Portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria es va posar en marxa dins de l'Acord Territorial d'Ocupació. Un programa que tracta d'ajudar el desenvolupament econòmic de tota la comarca.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon