Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els vianants podran circular lliurement pels carrers del centre de l'Eliana des d'aquest dissabte

El trànsit estarà restringit durant les vesprades dels caps de setmana, excepte per als residents de la zona.
     
Els vianants recuperaran l'espai públic a partir d'aquest dissabte 23 als carrers Puríssima, General Pastor i Major després de la finalització dels treballs de condicionament que ha realitzat l'Ajuntament de l'Eliana amb l'objectiu de pacificar el trànsit i fer més segur l'entorn urbà.
D'aquesta forma els vehicles motoritzats podran circular tots els dies pel carril únic dels trams on s'ha actuat, excepte els divendres i dissabtes a la vesprada de 20.15 a 01.00 hores i els diumenges de 17.00 a 01.00 hores, que estarà restringida excepte per als residents.

El consistori està obert a rebre suggeriments o propostes de millora de veïns, veïnes i comerciants, ja siga per telèfon a través del 96 275 80 30 (ext. 331 a 333) o per correu electrònic en mediambient@leliana.es.

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquesta iniciativa busca conferir el protagonisme a les persones, convidant als vehicles a estacionar a tot just dos minuts a peu en algun dels quasi 1.000 aparcaments públics i gratuïts com ara el de l'Av. Corts Valencianes o el recentment finalitzat de les Neus. “D'aquesta manera garantirem un centre més amable, major distància per a caminar per les voreres i major espai també a les terrasses dels bars i restaurants de la zona, seguint l'estela de les grans ciutats europees”, ha explicat.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon