Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'han repartir per la Mancomunitat Camp de Túria 2.250 màscares als comerços oberts en la comarca


Els EPI’s s'han elaborat gràcies a la col·laboració desinteressada de Artevisa

 La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat als ajuntaments de la comarca 2.250 màscares perquè siguen repartides entre els comerços oberts de tots els municipis. L'ens supramunicipal va fer un esforç per a aconseguir el material adequat que servira per a elaborar un dels mecanismes de protecció necessaris per a prevenir la propagació del COVID-19.

Gràcies a la col·laboració de l'empresa de La Pobla de Vallbona, Artevisa, que de manera desinteressada ha confeccionat totes les màscares, la Mancomunitat ha pogut repartir el material entre els consistoris que al seu torn lliuraran el EPI (equip de protecció individual) als comerços oberts en els seus municipis.

A més, es continuaran elaborant màscares que seran repartides entre les administracions i centres de salut. Confeccionades amb el material que li proporcione la Mancomunitat a l'empresa Artevisa i que té les característiques tècniques que aconsella la Conselleria de Sanitat. Són màscares reutilitzables perquè es poden llavar i tornar a usar.

Es tracta d'una iniciativa que s'ha dut a terme per a evitar la possible propagació del coronavirus i aconseguir entre tots i totes vèncer al COVID-19. La Mancomunitat Camp de Túria vol agrair públicament a tot el personal dels hospitals, centres de salut, als cossos i forces de seguretat de l'estat, als comerciants que incansablement obrin els seus negocis per a servir els seus productes a la ciutadania; als treballadors i treballadores dels establiments oberts; als quals continuen anant als seus llocs de treball cada dia; als que teletreballen des de casa i a tota la ciutadania que està compromesa amb la causa i es queda a casa.

Coordinació amb altres administracions i empreses privades

A més, la Mancomunitat Camp de Túria continua coordinant l'arribada de material de protecció als centres de salut. La setmana passada, l'ens supramunicipal va poder lliurar 200 màscares al Centre de Salut de Llíria que havien sigut facilitades per un veí de les Alcubles.

És en definitiva, una manera de coordinar el material que tant empreses privades com administracions públiques estan aportant a la sanitat i als comerços. La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines vol “agrair l'aportació de tots i cadascuna de les persones que fan possible que existisca una coordinació per a poder confeccionar el material i fer-lo arribar on més el necessiten”. A més ha posat en valor “el treball que incansablement fan diàriament tants i tants professionals de diferents àmbits i com no, a la societat per quedar-nos a casa i així entre tots ajudar al fet que la propagació del virus es detinga com més prompte millor”.

#quedatacasa #jomequedeacasa #estevirusloparamosunidos




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon