Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra acorda mesures econòmiques per pal·liar la crisi. Reduix taxes: de basura, de terrases comercials i Escoleta.

L’Ajuntament de Serra ha concretat les mesures que es van anunciar el passat 13 març per pall·liar els efectes econòmics produits per la pandèmia de la COVID19. Des del consistori es pretén ajudar, en la mesura de les competències municipals, a les persones que han hagut de tancar les seues activitats amb motiu de la crisi sanitària. 
Per este motiu, l’Ajuntament no cobrarà el preu públic d’ocupació de la via pública de terrasses de bars, cafeteries i restaurants durant l’any vigent. Es redueix la taxa de basura al 50 % de les activitats que han hagut de tancar o paralitzar la seua activitat.

Les sol·licituds s’hauran de fer fins el 30 d’abril i en elles s’ha d’acreditar el tancament de l’activitat o haver reduït els ingressos en un 75 % respecte del mes anterior.

A més a més, l’Ajuntament no cobrarà les quotes de lloguer de les concessions municipals com són el Llar del Jubilat i el Bar Poliesportiu. “Anem a ajudar a totes les persones en la mesura de les nostres possibilitats i competències” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Des de l’inici de la crisi hem tingut clar que la prioritat municipal és atendre les persones”, afegeix l’alcaldessa.

A estes mesures econòmiques es sumen les cancel·lacions de quotes dels serveis municipals que han parat la seua activitat, com Escoleta Infantil, Aura Respir i Aula Matinera. A més a més, l’Ajuntament de Serra s’ha volcat des del primer momento en l’atenció als majors i els col·lectius més vulnerables a través del telèfon l’Ajuntament amb Tu que atiende todas sus necesidades.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon