Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 550 escolars de Llíria reben la beca menjador

Llíria:
Més de 550 escolars de Llíria rebran una beca menjador durant el període de confinament. Estes ajudes s'han distribuït, d'una banda, amb els vals de Consum de 60 euros quinzenals que la Conselleria ha concedit a un total de 405 xiquets i xiquetes de la localitat.
Per part seua, l'Ajuntament de Llíria s'ha fet càrrec de les beques de menjador que no cobria l'Administració autonòmica. El consistori ha destinat fins hui 11.930 euros per a atendre un total de 155 peticions.
Des que es va posar en funcionament una línia telefònica específica sobre l'ajuda municipal de menjador escolar, s'han rebut 318 telefonades de la ciutadania per a rebre informació sobre les persones que podien accedir a d'ella i els tràmits per a la seua sol·licitud.
  “L'altra gran preocupació que hem tingut respecte a la població educativa amb menys recursos, ha sigut intentar garantir que continuaren amb l'ensenyament a distància i no perderen el ritme de treball del curs”, ha assenyalat la regidora de Polítiques Inclusives i Educació, Vallivana Murgui.
La Conselleria d'Educació ha repartit tauletes electròniques a un total de 60 adolescents de Llíria dels cicles d'ESO i Batxillerat, així com 27 dispositius als centres educatius de Primària perquè les distribuïsquen entre els joves que les necessiten.
“Per a complementar esta mesura, junt amb les direccions dels centres educatius i amb la participació de l'equip del Servei d'Assistència Domiciliària dels Serveis Socials municipals, s'ha pogut donar solució a l'alumnat que no podia accedir a la docència online, amb la recollida i entrega dels materials curriculars elaborats pel professorat”, ha explicat Vallivana Murgui. A més, des de la regidoria es continua treballant al costat dels centres per a detectar aquells casos, especialment d'alumnat de Batxiller, que no s'hagen beneficiat de la tauleta electrònica, per a garantir des de l'Ajuntament de Llíria l'accés a la docència online.
En este tercer trimestre del curs, es prestarà el servei “Escola a casa” a un total de 68 famílies amb estudiants de les etapes d'Infantil, Primària i ESO.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon