Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Àrea de Benestar Social de l?Eliana i el Banc d'Aliments

L'Eliana:
La regidoria de Polítiques Socials està gestionant des d'aquest dilluns, a través de la mediació del Banc d'Aliments, l'arribada de 45 racions diàries destinades a les persones usuàries del servei d'Ajuda a Domicili de l'Eliana. Els lots estan sent elaborats diàriament pel cuiner internacional José Andrés en les cuines de l'hotel The Westin València, amb l'objectiu de fer arribar aliments als col·lectius més desfavorits per la pandèmia de COVID-19.
Aquest servei, que es prestarà des de hui i de dilluns a diumenge mentre dure aquesta situació, s'ampliarà també a aquelles persones majors sense suport familiar que ho requerisquen a través dels Serveis Socials. El Banc d'Aliments, amb qui el consistori col·labora per a donar suport nutricional a les famílies amb escassos recursos econòmics, farà arribar a la regidoria els lots per a la seua distribució.
La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha posat en valor iniciatives com la del xef que està elaborant uns plats d'altíssima qualitat. “He tingut l'oportunitat de provar-los i m'ompli d'orgull poder atendre  els elianers i elianeres que ho necessiten amb productes de primera categoria, perquè ells s'ho mereixen tot”, ha explicat. L'edil ha conclòs l'acte de lliurament agraint a l'Alcalde, Salva Torrent, i companys de l'Equip de Govern el suport que està rebent el seu departament des de totes les àrees en aquest moment fonamental per i per a la ciutadania de l'Eliana.
.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon