Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Riba-roja col·laborarà amb les farmàcies del municipi en el repartiment de les màscares gratuïtes anunciades per la Generalitat

Treballadors municipals s'encarregaran de recollir les màscares amb el SIP de les persones beneficiàries, una vegada estiguen disponibles en les farmàcies.

L'Ajuntament de Riba-roja, dins del programa “El teu Ajuntament amb Tú” posarà en marxa en breu un nou servei a fi de facilitar als beneficiaris i beneficiàries la retirada de les màscares de les farmàcies anunciada recentment per la Generalitat Valenciana.

El govern va publicar el passat 16 d'abril un anunci oficial en el DOGV en el qual informava que pròximament les farmàcies valencianes començarien a dispensar tres màscares gratuïtes per persona.

En aquest sentit i seguint la línia duta a terme durant el període d'alerta sanitària, l'Ajuntament de Riba-roja possibilitarà que les persones vulnerables o els col·lectius de risc com a pacients amb malalties cròniques, neoplàsies dominants o metàstasis, no hagen de desplaçar-se per a retirar les màscares de la farmàcia.

D'aquesta forma, el personal municipal s'encarregarà d'acudir al domicili de cada ciutadà que el requerisca, arreplegarà la seua targeta SIP i acudirà a la farmàcia per a retirar les màscares que posteriorment portaran al domicili. Per a això, podran requerir el servei municipal telefonant al 96 277 00 62.

La Generalitat ha anunciat que distribuirà 3.600.000 màscares higièniques a les persones i col·lectius vulnerables de major risc, entre els quals es troben les persones amb edat igual o superior a 65 anys, a través dels principals magatzems distribuïdors i les oficines de farmàcia de la Comunitat Valenciana.

El govern valencià ja ha anunciat que la prescripció de les màscares s'habilitarà informàticament en la recepta electrònica de cada persona beneficiària, permetent la seua identificació a través de el SIP i els registres de dispensació.

S'incorporarà una única recepta, no renovable, com a producte no finançable, no prescriptible i sense cost per al pacient o la pacient.

Es tracta d'una mesura més per a incrementar la protecció contra el COVID, sempre que les persones beneficiàries seguisquen les indicacions sanitàries per a un ús adequat d'aquestes.

Cal recordar que l'Ajuntament de Riba-roja, a través del programa “El Teu Ajuntament amb Tú” va iniciar al començament de l'estat d'alarma el servei d'assistència a domicili per a facilitar les compres a les persones en aïllament o col·lectius més vulnerables.

L'equip de Govern considera necessari reforçar aquest servei amb aquesta iniciativa “per a garantir que els col·lectius de risc no isquen al carrer evitant desplaçaments innecessaris i facilitar-los, en la mesura que siga possible, que mantinguen mesures de protecció i higiene davant la pandèmia”.

L'Ajuntament de Riba-roja, en coordinació amb les farmàcies del municipi, comunicarà en els canals d'informació oficials, la data en què s'inicie la dispensació de les màscares anunciada pel Govern.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon