Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria redueix el consum de llum en l'Estat d'Alarma amb un pla d'estalvi energètic

Llíria:

Amb motiu del confinament decretat per l'Estat d'Alarma, l'Ajuntament de Llíria va posar en marxa un pla d'estalvi energètic que s'ha anat aplicant amb diverses accions, al llarg d'estes setmanes, en vies públiques i edificis municipals.

La regidora d'Obres i Serveis, Fina Torrijo, ha destacat que amb estes mesures, que afecten a espais públics que ara la població no pot freqüentar, es preveu reduir un alt percentatge del consum de llum, que podrem conéixer amb exactitud dins d'un mes, i el que significa també que es generaran menys emissions de CO₂”. “Tot això suposarà un important estalvi energètic i econòmic per al municipi”, ha afegit.

L'execució d'este pla s'ha dissenyat en un treball coordinat entre tècnics de diferents departaments, brigades i policia local. “L'objectiu ha sigut fer un ús raonable de l'electricitat en estos moments, però seguint sempre els criteris de seguretat necessaris”, ha apuntat la regidora.

Les mesures adoptades inclouen l'apagat complet dels edificis municipals que no estan en ús; la reducció del temps d'il·luminació exterior d'alguns monuments històrics com l'església de la Sang o l'ermita de Sant Vicent; l'anul·lació d'algunes fases de l'enllumenat de carrers, places, parcs o per exemple les pujades a Sant Miquel i Santa Bàrbara; al mateix temps que s'ha negociat amb la subministradora elèctrica la reducció de la potència contractada en determinats edificis públics.
 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon