Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona rebrà un total de 1.300.000 euros de subvencions de la Diputació de València

La Diputació augmenta en 358.000 euros el Fons de Cooperació Municipal per a la Pobla de Vallbona
El municipi rebrà més de 940.000 euros del Pla d'Inversions 2020-2021.

La Diputació de València ha aprovat aquest dimarts un augment de 358.000 euros de la subvenció que destina a la Pobla de Vallbona a través del Fons de Cooperació Municipal. Aquesta ajuda suposa una assignació addicional als 419.000 euros del fons inicial de cooperació finançat al 50% entre la Generalitat i la Diputació.

La Pobla disposarà així aquest any de prop de 777.000 euros del Fons de Cooperació Municipal, unes ajudes que no vénen vinculades a cap actuació concreta i que l'Ajuntament podrà destinar en aquells programes més necessaris per al municipi en aquests moments.

La Pobla rep enguany el màxim de subvencions històriques per part de la Diputació de València ja que a aquestes quantitat s'ha de sumar el Pla d'Inversions bianual i que destina en el municipi 940.000 euros.

En total, són 1.717.000 euros els que l’Ajuntament de la Pobla rebrà en 2020 a través dels Fons de Cooperació i el Pla d’Inversions. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha manifestat la seua satisfacció en tractar-se d’una xifra important i més en estos moments en què la situació de la situació generada pel Covid-19 i l’Estat d’Alarma està fent mal a les famílies i l’economia i totes les ajudes són bones per a poder eixir d’esta situació. Garcia ha recordat que la prioritat del govern sempre ha sigut la política social i en este moment més que mai l’ajuntament ajudarà a les famílies del municipi.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon