Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Junta Local Fallera de l'Eliana suspén les Falles 2020

L'any vinent es mantindran els i les representants de les quatre comissions de la localitat i es plantaran els mateixos monuments.
 
La Junta Local Fallera de l'Eliana es va reunir en la vesprada del dimecres, 29 d'abril, de manera extraordinària i per via telemàtica per a acordar la suspensió definitiva de les Falles 2020. La decisió s'ha adoptat, per unanimitat, sobre la base de l'actual situació de crisi sanitària provocada pel COVID-19 i davant la falta de garanties per a la seua plena celebració dins d'enguany. 

Per això, es prorrogaran els càrrecs de JLF així com els i les representants de les quatre comissions per a l'exercici 2021. La Junta, no obstant això, valorarà i proposarà un nou calendari faller en els pròxims mesos en què no contemplarà la repetició dels actes de proclamació i presentacions de les Falleres Majors i presidents ja celebrats enguany. 

Finalment, ha acordat que es plantaran els mateixos monuments del 2020 amb el compromís, per part de les comissions, d'ampliar-lo dins de les seues possibilitats econòmiques. Aquests monuments es traslladaran en les pròximes setmanes al lloc marcat per l'Ajuntament de manera planificada per al seu correcte emmagatzematge. 

El regidor de Cultura Festiva, Enrique Martínez Escrivà, ha declarat que aquesta decisió va en línia amb les adoptades per altres Juntes Locals, a la vista de no poder celebrar la setmana fallera en condicions de seguretat sanitària. “Després d'aquesta conclusió ara solament ens queda mirar cap avant i començar a treballar per a organitzar les millors falles possibles en 2021. El món faller de l'Eliana està ja en aquest camí després d'enfrontar-se, amb sentit comú i responsabilitat, a un dels escenaris més complicats de la seua història”, ha explicat.


Comunitat de JLF:

La Junta Local Fallera vol comunicar, que segons les conclusions donades a la reunió extraordinària de Junta General de Falles realitzada a dia 29 d’abril a les 18:30 h. per via telemàtica.

1. Davant la situació de crisi sanitària desenvolupada pel COVID19 i donat que no hi ha garanties suficients per a garantir la celebració de la setmana fallera en altres dates d’aquets any, es decideix per unanimitat de totes les comissions falleres la no realització de la mateix al 2020, i passar a les Falles del 2021.

2. Es prorrogaran tots/es els/les representants de totes les comissions falleres. Per tant, no es realitzaran actes de proclamacions i presentacions.

3. Es plantaran els monuments fallers del 2020 al 2021 amb el compromís de la comissió fallera d’ampliar el monument dintre de les seus possibilitats econòmiques.

4. Els monuments del 2020 es traslladaran durant les pròximes setmanes al lloc marcat per l’Ajuntament de manera planificada per al seu emmagatzemament.

5. Es prorroga els representants i càrrecs de Junta Local Fallera per al 2021.

6. Junta Local Fallera valorarà i proposarà un nou calendari faller del 2021 als pròxims mesos.

L’Eliana 29 d’abril de 2020
President de la Junta Local Fallera



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon