Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des de Voluntariat de L'Eliana s'inicia una campanya de recollida solidària de màscares de busseig

L'Ajuntament recollirà les màscares en el domicili de les persones interessades a fer la donació.

La Regidoria de Cooperació, Voluntariat i Solidaritat fa una crida a totes aquelles persones que posseïsquen una màscara de busseig adaptable i vulguen donar-la per a combatre la pandèmia de Covid-19. No es tracta d'ulleres de busseig convencionals, sinó de màscares estanques que cobreixen tota la cara i que disposen d'un respirador. Aquest tipus de màscares proporcionen molta seguretat i són molt útils per al personal sanitari.

Les persones donants poden contactar amb la Regidoria a través del correu electrònic voluntariat@leliana.es, o del telèfon i whatsapp 647 41 87 54, on els donaran instruccions sobre com dur a terme la donació. Personal de l'Ajuntament farà la recollida domiciliària de les màscares.

Des que es va iniciar la crisi sanitària, han sigut moltes les donacions i accions solidàries que veïns i veïnes de l'Eliana han dut a terme per a oferir la seua aportació en la lluita contra la pandèmia. A aqueix respecte, la regidora de Voluntariat i Solidaritat, Cristina Díaz, ha declarat sentir-se “molt orgullosa del poble de l'Eliana que està demostrant, una vegada més, que és molt solidari i que té una gran capacitat de mobilització en una situació tan complicada com la que estem vivint”, agraint tots i cadascun d'aquests gestos desinteressats.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon