Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria Jove convoca 15 beques per a corresponsals juvenils

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria,  a través de la Regidoria de Joventut, ha convocat un total de 15 beques, per a joves entre 12 i 20 anys, que exerciran com a corresponsals juvenils.

La regidora de l'àrea, Vallivana Murgui, ha explicat que les persones seleccionades “actuaran com a mediadores d'informació juvenil en els centres educatius de la població, alhora que es fomenta la participació, l'associacionisme i la implicació del col·lectiu juvenil en les polítiques municipals”.

Esta figura, creada l'any 2018, promou una xarxa de representants dels joves de la localitat per a facilitar la interrelació entre el col·lectiu i la regidoria. Entre les seues funcions està la difusió de la informació generada pe l’Espai Jove sobre activitats i recursos que tenen al seu abast, la implementació de noves propostes per a accions juvenils, a més de rebre formació sobre tècniques bàsiques d'informació juvenil.    

L'Ajuntament concedirà als corresponsals seleccionats unes beques amb una ajuda econòmica màxima de 150 euros, i a més tindran prioritat en la participació de dues activitats i cursos gratuïts de la Regidoria de Joventut amb places limitades.

Les sol·licituds per a participar es poden presentar del 12 al 26 de març en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Llíria o través de la Seu Electrònica. A més de l'edat, els requisits són estar matriculat en qualsevol centre educatiu de Llíria i estar empadronat al municipi. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

“Les beques tenen una duració de març a juny a 2020, encara que òbviament tot dependrà de l'evolució del coronavirus i com pot afectar les activitats programades”, ha especificat la regidora.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :