Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera deixa la seua administració en serveis bàsics per a preservar la salut dels empleats municipals

El teletreball dels empleats públics complementarà els serveis bàsics

El decret recull el tancament al públic dels edificis municipals.

"És el nostre deure salvaguardar la salut de tots i cadascun dels treballadors d'aquest Ajuntament", ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, després de finalitzar la taula de treball en la qual s'ha elaborat el Decret que recull les mesures tendents a garantir els serveis en el municipi a conseqüència de la Declaració de l'Estat d'Alarma.

Passaven les 22:00h en l'edifici de l'Ajuntament quan Elia Verdevio, va signar el decret que adopta la mesura de serveis mínims que garantisca el correcte funcionament de l'Ajuntament de Bétera després d'estar reunida tot el dia al costat de membres de l'equip de govern així com la secretaria de la institució.

"Portem setmanes preparant-nos per a aquest moment. L'esdevenir de la situació ha fet que haguérem de prioritzar i mirar única i exclusivament pels nostres treballadors i veïns. Per això, abans fins i tot que es decretara l'Estat d'Alarma, el nostre departament d'informàtica ja estava treballant sense descans per a dur a terme aquesta mesura de teletreball i que fora una realitat", ha apuntat l'Alcaldessa.

Serveis bàsics

El decret recull la implantació dels serveis mínims que consistiran a reduir al màxim l'activitat en els edificis municipals però que garanteix la prestació dels serveis bàsics.

Simultàniament, s'estableix el sistema de teletreball per a emplenar la gestió administrativa imprescindible que es durà a terme a través d'equips i sistemes informàtics que es posaran a la disposició dels empleats públics per a treballar des dels seus domicilis.

Amb la finalitat de determinar el treball a exercir de manera telemàtica dels treballadors s'ha volgut saber si aquests tenien patologies que pogueren ser significants davant el covid-19, si tenen persones dependents al seu càrrec o si per contra tenen fills menors de 12 anys. "Per a nosaltres les persones són el més important, per això i donada la situació en la qual ens trobem, ens ha semblat fonamental conéixer les circumstàncies personals dels nostres empleats", ha explicat Elia Verdevío.

Tancament de les dependències municipals

El decret recull el tancament al públic dels edificis municipals Casa Nebot, Casa de la Cultura i dels nostres Majors, Piscina Coberta, Edifici Serveis Econòmics carrer Colón, Edifici La Penya, Edificis Polivalents R-1 i R-3, Poliesportiu, Cementeri (excepte serveis funeraris), Edifique Antic Josefa Guardiola i Edifici La Barraca

En referència als serveis municipals, es prestaran en l'Edifici del carrer José Gascón Sirera, núm. 9 els serveis d'Alcaldia, Secretaria, Drets Socials, Informàtica, Jutjat de pau i Consergeria. En l'Edifici Polivalent del carrer els Maces, núm. 26, s'oferirà el servei de Policia, Registre d'Entrada i Eixida, Padró d'Habitants i Urbanisme. Mentre que en la Nau d'Obres situada en carrer Vicent Cremades Alcacer, s/n continuarà la recepció de mercaderies i la Brigada d'obres.

Per a finalitzar, l'alcaldessa ha volgut agrair a tots els treballadors de l'Ajuntament, a la Corporació Municipal, als Sindicats, Associacions, Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil "la seua col·laboració, ajuda i comprensió en aquesta excepcional circumstància" i ha fet també una crida a la calma dels veïns i veïnes que ha tancat amb un "açò passarà", lema al qual s'ha sumat l'Ajuntament per a enviar un clar missatge de responsabilitat i unió en el municipi.

   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon