Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La sala d'actes d'Olocau ha acollit la jornada ‘Noves oportunitats de negoci del sector agroturístic i agroalimentari’

El  emprendedurismo rural participa en la jornada de noves oportunitats de negoci del sector agroturístic o agroalimentari

Esta vesprada ha tingut lloc a Olocau la jornada ‘Noves oportunitats de negoci del sector agroturístic i agroalimentari’. Un acte organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.
L'acte que s'ha celebrat en la sala d'actes d'Olocau ha comptat amb la participació de Miquel Minguet de Hortaviva, Patricia Carpio de BEE NATURA i Juan José Lliso de la Conselleria d'Agricultura.

En l'esdeveniment que ha comptat amb un espai per al networking i un altre d'exposició de productes naturals elaborats en el món rural ha participat també Alejandro Sebastián Cubel de SERGA i GESTALMUR, cooperativa de serveis de Gestalgar i Manuel Peña, que ha presentat els projectes Llaura i Flor d’Alcanalí.

La jornada que ha comptat amb la col•laboració tant de l'Ajuntament d'Olocau com de la Mancomunitat Camp de Túria ha sigut inaugurat per l'alcalde del municipi, Antonio Ropero, i clausurat per la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda.

La presidenta de la Mancomunitat ha agraït a tots els participants que “ens han ensenyat el valor afegit del producte i que s'arrela al nostre territori i a la nostra societat”. “Hem d'afavorir la formació i acompanyar als emprenedors quan decideixen emprendre en un poble xicotet. Si som capaços de fer carreteres tecnològiques farem territori, assentarem població i garantirem que els nostres territoris no siguen només un territori de cap de setmana sinó on siga bonic viure”, ha afegit Celda. “El nostre objectiu és tenir qualitat de vida que s'aconsegueix amb ocupació, educació, sanitat i serveis socials. Espere que jornades com estes es puguen repetir perquè així coneixem experiències i no ens sentim tan sols. Només així podrem acabar amb la xacra de la despoblació”, ha sentenciat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon