Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els alumnes del CEIP Emili Lluch de Nàquera realitzen un ple extraordinari a l'Ajuntament

Fins i tot, han elegit a la alcaldessa  Els xiquets i xiquetes de 4t de primària han elegit a la seua alcaldessa particular en companyia de Damián Ibáñez

En el dia de hui, els xiquets i xiquetes de 4t de Primària del CEIP Emilio Lluch, al costat de les seues tutores Mª Ángeles Ballester i Nati Romero, han visitat l’Ajuntament de Nàquera per a realitzar un simulacre de ple extraordinari i així conéixer el funcionament dels plens i de l’elecció de l’alcalde de la població.

L’alcalde-president, Damián Ibáñez; la 1a Tinenta d’alcalde, Esther Liébana; i el 2n Tinent d’alcalde, Alejandro Ricart, han estat amb els xicotets per a guiar-los amb la seua experiència personal tant en la presentació de candidatures, en les votacions i, finalment, en la presa de possessió del càrrec d’alcalde.

Els xiquets i xiquetes van començar amb la campanya electoral en el propi col·legi per a poder guanyar adeptes i votants en el moment decisiu a l’Ajuntament. Més tard, en arribar a les instal·lacions municipals, van pujar cadascun dels huit representants dels partits polítics creats per ells mateixos al seu lloc en la taula plenària per a poder exposar de manera definitiva i així realitzar les votacions.

En acabar, Ángela Otero, que representava al partit M.N.D., ha pres possessió del càrrec acompanyada de l’alcalde-president de Nàquera.
 

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :