Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ja té cartells per a les Falles 2020


Bétera presenta els seus cartells de falles 2020
.

    Els cartells han estat dissenyats pels alumnes del Taller d'Ocupació Bétera II de l'especialitat de disseny de productes gràfics.
    “Beu i Recicla amb trellat. Bétera + neta” i “Per unes Falles lliures d’agressions sexistes” són campanyes noves per a Bétera.

La Regidoria de Festes ha presentat aquest dijous el cartell de Falles 2020, elaborat enguany pels alumnes del Taller d'ocupació Bétera II, especialitzats en la branca de disseny de productes gràfics. A l'acte van acudir l'alcaldessa de Bétera Elia Verdevío, el regidor de festes Manuel Pérez, la Regidor de Medi Ambient, Gloria Campomanes i membres de la Corporació Municipal.

Entre els assistents també es trobaven les Falleres Majors de Bétera, MªAngeles i Carla amb les seves respectives Corts d'Honor, membres de la Junta Local Fallera i els màxims representants de les cinc comissions de la localitat.

Orgullosos es trobaven entre els presents els alumnes de disseny, creadors dels cartells, i la seva professora Amparo Pinter.

Dues campanyes amb un clar missatge

Des de la Regidoria de la Dona i la Regidoria de Medi Ambient s'han llançat dues campanyes per a aquestes Falles 2020. Sota els lemes “Beu i Recicla amb trellat. Bétera + neta” i “Per unes Falles lliures d’agressions sexistes” s'ha creat un llaç de “germanor” amb la festa fallera.

“Beu i Recicla amb trellat. Bétera + neta”, aposta per una iniciativa que se centra en el repartiment de 5.100 gots reutilitzables entre les cinc comissions falleres del municipi per a fomentar el reciclatge, controlar l'ús de plàstic i conscienciar sobre la ingesta moderada d'alcohol durant les Falles. “Es tracta d'una campanya diferent i innovadora que es realitza per primera vegada en la nostra població”, ha ressaltat el Regidor de Festes, Manuel Pérez.

“Per uneixes Fallis lliures d’agressions sexistes” una campanya que defensa la igualtat amb majúscules. "Hem de conscienciar a la ciutadania perquè visqui aquestes festes plenes de tolerància i sense cap rastre de masclisme” va destacar la regidor de la Dona, MªJosé Yago.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon