Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil celebrarà el dimarts 2 d'abril i per primera vegada, un ple telemàtic

L'Ajuntament de Benaguasil està procedint a implementar la tecnologia necessària per a celebrar el dimarts el ple municipal que, per primera vegada serà de manera telemàtica a causa de l'estat d'alarma sanitària provocada pel Covid-19.

Per a això s'han estat realitzant proves amb el departament d'Informàtica per a comprovar la viabilitat del sistema i així poder dur a terme la celebració d'aquesta sessió plenària en la qual s'abordarà el pagament de factures a proveïdors així com les mesures per a minimitzar l'impacte que puga tindre aquesta crisi en la ciutadania.

“Des de la regidoria de Modernització Administrativa hem establit el dispositiu necessari per a celebrar aquest ple que serà el primer en tota la història de l'Ajuntament que se celebre per videoconferència per a complir amb les recomanacions de seguretat davant l'alarma sanitària per coronavirus. A més, aquesta eina serà utilitzada per a dur a terme quantes reunions interdepartamentals siguen necessàries”, ha assenyalat el regidor de l'àrea Stephane Soriano.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon