Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Vilamarxant presenta el 6 de febrer "El Pla d'Igualtat Municipal"

Un Pla d'Igualtat Municipal per a garantir un poble més inclusiu i respectuós

Vilamarxant presentarà el dijous, 6 de febrer, el I Pla d'Igualtat Municipal que buscarà garantir un poble més inclusiu, respectuós i en el qual totes les persones tinguen les mateixes oportunitats.

La iniciativa, que es presentarà a la ciutadania el dijous a partir de les 18 hores a la Casa de la Cultura, ha comptat amb la participació d'associacions, organitzacions i institucions de Vilamarxant.

Entitats culturals, esportives, educatives, comercials, agrícoles i empresarials, així com qualsevol veí podran aportar el seu punt de vista a este projecte que es desenvoluparà durant els pròxims mesos.

El foment d'accions dirigides a la planificació estratègica d'igualtat serà l'eix sobre el qual es consolidarà el Pla d'Igualtat Municipal de Vilamarxant.

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :