Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lliria: Sanitat alça el tancament del poliesportiu El Canó

Les instal·lacions hidràuliques estaven tancades des de setembre per la presència de legionel·la
La Direcció General de Salut Pública ha emés una resolució per la qual revoca la suspensió temporal de l'activitat en el poliesportiu municipal El Canó de Llíria. Els vestidors, lavabos i fonts del recinte estaven tancade des del mes de setembre passat per la presència de legionel·la.

Personal tècnic de la Conselleria va realitzar una inspecció, el passat 24 de gener, en la qual sobre la base de l'observat i la documentació aportada per l'Ajuntament, ha pogut certificar que el sistema hidràulic del poliesportiu ja no presenta cap risc per a la salut.

Des que es va detectar la presència de legionel·la en les instal·lacions, el Consistori de Llíria ha realitzat tres actuacions de neteja i desinfecció sobre la base del Reial decret 865/2003 de 4 juliol de control i prevenció de legionel·losi. De la mateixa manera, va dur a terme una inversió de 16.552 euros en la reparació, adequació i substitució d'elements del sistema hidràulic, que presentava una sèrie de deficiències estructurals.

Estes mesures han servit per a garantir en El Canó totes les condicions higienicosanitàries de seguretat exigibles.

L'Ajuntament recorda que no s'ha produït cap cas de contagi per legionel·la i demana disculpes a les persones usuàries per les molèsties que ha pogut causar el tancament de les instal·lacions durant este període de temps.

Igualment, informa s'han adoptat mesures similars i s'han proposat intervencions de millora en altres recintes esportius municipals, amb la finalitat d'evitar problemes d'este tipus en el futur.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon