Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alumnat del CEIP L'Olivera participa al programa de sensibilització animal de L'Ajuntamen de l'Eliana

Sensibilització animal a les aules de l’Olivera

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de l'àrea de Benestar animal, recolza el programa de sensibilització i informació animal en els centres educatius. Els primers a rebre la formació han sigut els alumnes de primària del CEIP l’Olivera on, els xiquets i xiquetes dels quatre primers cursos de primària, han rebut formació sobre aquesta temàtica.

L'activitat, que es va dur a terme dimecres passat, va tindre com a objectiu fonamental explicar el programa municipal de gestió de colònies de gats de carrer, l'alimentació, captures d'esterilització i altres atencions que realitzen els voluntaris de Feliana en col•laboració amb l'Ajuntament.


En les xarrades s'ha volgut ressaltar la importància de conéixer les atencions bàsiques, l'obligatorietat de la identificació amb microxip, les necessitats veterinàries mèdiques, prèvies a la implicació que suposa conviure amb un animal de companyia i s'ha posat l'accent principalment en la importància de fomentar l'adopció enfront de la compra.

La Regidora de Benestar Animal, Cristiana Díaz Ocheda, ha qualificat de “necessàries” aquestes xarrades perquè, des de xicotets, es prenga consciència de la sensibilització animal. I ha volgut agrair al centre educatiu la seua participació en el programa.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon