Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Labora convoca Subvencions destinades al Programa de suport al manteniment autònom de dones

.
Segons  el DOGV de data 03/02/2020, amb número 8731 es publica resolució del Labora sobre subvencions destinades al Programa de suport al manteniment del treball autònom de dones.

Beneficiàries:

Podran ser beneficiàries d'aquesta convocatòria les dones treballadores autònomes que en el moment de la contractació subvencionable es troben embarassades o en procés d'adopció, a fi que puguen transferir-los el coneixement necessari que possibilite el manteniment de l'activitat durant la baixa maternal.
Les subvencions sol es concediran per a centres de treball radicats en la Comunitat Valenciana.

Objecte i àmbit:

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a fomentar l'emprenedoria a través del programa de suport al manteniment del treball autònom de dones, pel qual s'otorga una subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d'adopció, a fi que puguen transferir-los el coneixement necessari que possibilite el manteniment de l'activitat durant la baixa maternal.

Condicions per a la concessió de la subvenció:
  • La contractació ha d'efectuar-se a partir de l'1 de gener de 2020 i sempre amb caràcter previ a la baixa maternal de la dona treballadora autònoma.
  • La persona contractada ha d'haver estat en situació de desocupació mantenint la inscripció com a demandant d'ocupació en LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació fins a la seua contractació.
  • La persona contractada no ha de mantenir amb la beneficiària una relació de parentiu per consanguinitat o afinitat fins al segon grau inclusivament, o el seu equivalent en el cas de les parelles de fet.
Quantia de la subvenció:
  • En el cas de contractes temporals a jornada completa d'almenys 3 mesos de durada: 1.500€
  • En el cas de contractes temporals a jornada completa d'almenys 6 mesos de durada: 3.500€
  • Els imports indicats en l'apartat 1 s'incrementaran en 500 euros si es contracta a una persona amb diversitat funcional o a una dona.
  • Els contractes a temps parcial d'almenys 30 hores setmanals resultaran subvencionables, amb reducció proporcional de la quantia de l'ajuda.
Termini de presentació de les sol·licituds:

La sol·licitud es presentarà preferentment de manera telemàtica en la Seu electrònica de la Generalitat Valenciana.
Per a la tramitació telemàtica s'haurà de disposar de signatura electrònica avançada, amb el certificat reconegut per a ciutadans admès per la seu electrònica de la Generalitat.
El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia següent al de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà l'1 d'octubre de 2020.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon