Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La joventut de l'Eliana disposa d'un canal participatiu "Elijove"

• La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament insta als centres educatius i als joves a participar en el disseny d'un Programa Jove d'oci saludable i formatiu.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa el que serà el senyal d'identitat per als elianers i elianeres d'entre 14 a 29 anys. El Programa Jove conegut com “Elijove” pretén satisfer i potenciar les inquietuds i necessitats d'un sector poblacional de vital importància per al futur del municipi. 

La Casa de la Joventut i la Biblioteca Municipal, que l'any vinent compliran mig segle, ocupen un espai emblemàtic on convergeixen oci, estudi i formació. I des de la regidoria consideren fonamental potenciar-ho i generar un espai propi de trobada perquè els joves tinguen autonomia i puguen ser copartícips en l'organització d'activitats, apoderant-se i adquirint un compromís amb la societat a la qual pertanyen.

La Biblioteca, la nova Sala d'Estudis i la reforma de l'Espai Jove són les obres que s'executaran al pròxim gener de 2021, i fins que es puguen gaudir de les noves infraestructures, que convertiran aquest enclavament en un modern i confortable lloc, el regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, s'ha dirigit a la comunitat educativa en un comunicat perquè, mitjançant un canal de participació ciutadana amb l'adreça de correu joventut@leliana.es, li facen arribar els joves, els centres educatius, les ampas i les famílies proposades sobre tallers que els agradaria realitzar. 

El Programa Jove d'oci saludable i formatiu vol ajustar-se als interessos d'aquest col·lectiu i de les seues famílies, perquè els tallers gratuïts que s'oferisquen siguen d'interés. A més, d'entre totes les idees, opcions i propostes s'oferirà pròximament un llistat als joves perquè voten permetent realitzar una programació més ajustada i concorde a les seues inquietuds o necessitats, que s'aniran actualitzant en funció de la demanda i la varietat de continguts.

El Regidor de Joventut i Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, insta a la participació ciutadana per a millorar l'oferta d'oci i cultura dels joves als quals considera “una part fonamental de la societat i, per això, és necessari establir un vincle ferri entre l'Ajuntament i els veïns més joves, perquè volem conéixer els seus interessos i inquietuds, així com ajudar-los a planificar el seu temps d'oci, facilitant-los tots els recursos possibles perquè tinguen una vida feliç i plena de possibilitats”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon