Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El portal d'ocupació i empresa de la Mancomunitat ha registrat 2.500 usuaris en dos anys

S'han publicat prop de 200 ofertes d'ocupació per a diversos perfils

Des que en 2018 es va posar en marxa el portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria més de 2.400 persones s'han donat d'alta en el portal. Aturats i assistents a cursos han realitzat el procés per a formar part de la base de dades.

Durant estos dos anys de marxa, són més de 100 les entitats inscrites. És a dir, més de 100 empreses s'han donat d'alta i han publicat ofertes de treball. Estes 100 empreses han publicat un total de 167 ofertes d'ocupació.

El portal d'Ocupació i Empresa és una eina posada en marxa pel ACORD per a cobrir les necessitats tant de les persones que cerquen treball com de les empreses que tenen vacants.

A més, el portal també ofereix informació dels tallers i cursos que es desenvolupen dins del marc del ACORD. Tallers enfocats tant per a aturats com per a emprenedors, empreses i comerciants formen part de la programació mensual. Es tracta de cursos totalment gratuïts oferits per personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon