Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri a L'Eliana la convocatòria d'ajudes d'Emergència Social 2020

El consistori destinarà prop de 200.000 euros del pressupost municipal per a ajudar econòmicament a les famílies de l'Eliana.

L'Ajuntament de l'Eliana ha convocat les ajudes d'Emergència Social amb un pressupost de 180.578 euros. Es tracta d'una acció de Serveis Socials que s'emmarca dins del Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament 2020-2023 i que pot garantir la supervivència de moltes famílies.

Les ajudes en matèria de Prestacions Econòmiques Individualitzades estan dirigides a persones o nuclis familiars que es troben  en una situació econòmica greu, d'urgent necessitat o amb grans problemes específics que afecten la seva autonomia personal, social i econòmica i que no poden resoldre amb mitjos econòmics propis.

Existeixen dues modalitats: l'emergència social i les ajudes per al desenvolupament personal de persones de la tercera edat. La primera, tracta de pal•liar les despeses imprescindibles per a l'ús de l'habitatge habitual (lloguer, hipoteca, subministraments bàsics, material escolar i llibres, alimentació i altres coses sota justificació de necessitat). I la segona, està destinada per a ajudar a les persones majors que compten amb Certificat de Discapacitat, necessiten pròtesi, adaptació de vehicles o permisos municipals.

En la pàgina Web de l'Ajuntament i en el tauler d'anuncis estan publicades les bases i el termini per a la presentació de sol•licituds, que finalitzarà el 31 d'octubre d'enguany.

Segons la Regidora de Benestar Social, Mª José Valenzuela, “es tracta de prevenir  situacions de risc o d'exclusió social garantint l'atenció de les necessitats bàsiques i d'emergència social de la ciutadania de l’Eliana”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon