Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 300 persones participaran en la Cavalcada dels Reis Mags de Llíria

Llíria:

Els Reis Mags arribaran, un any més, a Llíria per a participar en la tradicional cavalcada que omplirà d'il·lusió als més menuts en la vesprada del pròxim diumenge 5 de gener. La comitiva reial eixirà a les 17.30 hores des de l'esplanada situada enfront del Centre de Salut, per a recórrer els principals carrers de la localitat fins a la plaça Major, on Ses Majestats d'Orient seran rebuts per la corporació municipal. 

 

Més de 300 persones participaran en la Cavalcada de Reis formada per grups d'animació, ball i música. Durant el trajecte es repartiran més de 600 quilos de caramels i 4.500 de monedes de xocolate. 

 

La desfilada, organitzat per la Regidoria de Festes, compta amb la col·laboració de la Confraria de la Mare de Déu del Remei i la Santíssima Trinitat, l'Arxiconfraria Cort de Maria, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Unió Musical i la Primitiva de Llíria, la batucada de Llíria "PerkuValencia", l'Escola Municipal de Dansa, el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, la Penya Arre, l'Associació d'Amics del Cavall, Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça de Pedralba, Pla de l'Arc, Alpelic i Colón-San Vicente de Paúl. 

 

Cartes als Reis

D'altra banda, els emissaris dels Reis Mags estaran ja demà divendres, 3 de gener, a Llíria perquè els xiquets puguen entregar les seues cartes a Ses Majestats d'Orient abans de la seua arribada. Els patges reals estaran a Ca la Vila des de les 17.00 hores. 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon