Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant incorpora una nova agent d'ocupació i desenvolupament local

Vilamarxant:


La gestió de les borses de treball, la inscripció dels demandants d'ocupació i ofertants, la gestió de les subvencions tramitades per l'Ajuntament, la prospecció d'activitats formatives, el suport a l'Associació d'Empresaris i a l'Associació de Comerciants i Professionals, entre altres, seran les seues funcions.

Amparo Vidal Useleti ha sigut la seleccionada per a ocupar este lloc a Vilamarxant. Entre els quasi 100 inscrits a l'oferta laborar, Vidal, setena en la llista de puntuació, ha sigut la seleccionada després de la renúncia de les seues predecessores en la llista.

Este lloc de treball serà subvencionat al 50% per l'Ajuntament de Vilamarxant i LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

L'atenció al públic tindrà lloc en la primera planta de l'Ajuntament antic:

- Dimarts de 9.00 a 14.00

- Dijous de 9.00 a 14.00 i de 16.30 a 18.30 hores


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon