Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Llíria millora els polígons de Pla de Rascanya i Laboratorios Radio

Llíria:
L'Ajuntament de Llíria ha invertit un total de 329.356 euros en la dotació de noves infraestructures i servicis en els polígons de Pla de Rascanya i Laboratorios Radio. Estes actuacions de millora i modernització d'estes zones industrials del municipi han sigut subvencionades per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) a través del programa d'ajudes 2018-2019.
En concret, a Pla de Rascanya s'han destinat 173.266 euros per a la instal·lació d'un sistema de vigilància i control de trànsit a través de CCTV connectat a la Policia Local, la implantació de fibra òptica, la instal·lació d'una marquesina per a una nova parada de la línia d'autobús de transport urbà, la millora de l'enllumenat públic, la incorporació d'una nova senyalització horitzontal i vertical de trànsit, i la identificació dels carrers i instal·lació d'un panell directori.
En Laboratorios Radio s'han invertit 156.090 euros. En este polígon també s'ha instal·lat un sistema de vigilància connectat a la Policia i una nova parada de bus, i s'ha incorporat una nova senyalització de trànsit i panell directori. A més, s'ha dotat la zona industrial de servicis contra incendis, s'han substituït les lluminàries, i s'ha remodelat i reordenat l'aparcament públic existent.
Totes estes actuacions permeten millorar el parc industrial de Llíria per a facilitar l'arribada de noves empreses al municipi i la generació de llocs de treball.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :