Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La planta de Conforama a Llíria estarà operativa este pròxim estiu

Llíria:

El director general de Conforama, David Almeida, ha anunciat  hui que el centre logístic que la multinacional està construint al polígon de Carrasses de Llíria, estarà en funcionament este pròxim estiu.

L'alcalde Manolo Civera i l'edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, han realitzat hui una visita a les obres de la planta junt amb els representants de l'empresa. En esta, David Almeida els ha explicat que “els treballs  estan molt avançats i s'estan complint els terminis per a finalitzar la construcció al juny i que la nau logística puga estar completament operativa en el mateix estiu”.    

El nou centre logístic de Conforama se situa sobre una superfície de 60.000 metres quadrats i proveirà a les més de 50 botigues que la firma té distribuïdes per Espanya i Portugal. La planta preveu generar una ocupació d'entre 80 i 120 persones.
 
L'alcalde Manolo Civera ha destacat que el polígon de Carrasses “va creixent dia a dia, la qual cosa resulta fonamental per al desenvolupament econòmic del nostre municipi, ja que l'arribada d'empreses al sector, està permetent la creació d'ocupació a Llíria”.

    En la visita d'obra també ha estat present l'empresari i promotor del projecte, José Luis López, qui ha agraït la inestimable col·laboració de l'Ajuntament per a impulsar esta iniciativa i ha anunciat que s'està treballant per a portar noves inversions a Carrasses, amb la possible instal·lació d'una cadena hotelera i locals de restauració.   

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon