Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El veïnat de la Pobla de Vallbona podrà decidir la destinació de 200.000 euros del pressupost municipal

Ës tracta de la quantitat per a pressupost participatiu d'enguany. El termini de propostes estarà obert fins al 26 de gener i s’admeten propostes de construccions, compres o serveis tinguen una durabilitat mínima d’un any. El procés està obert totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys.

Les inversions participaves suposen més del 17 per cent de les inversions directes de l’Ajuntament. Els diners es repartiran entre les 7 zones en que s’ha dividit el terme municipal, amb un fix per urbanització i a les quals se suma una quantitat en  funció de les aportacions a l’IBI, un criteri que des de la regidoria de Participació Ciutadana s’assegura permet que els veïns vegen que els impostos que paguen tenen repercussió directa en el seu entorn.

Per a incentivar la participació, es podran presentar propostes tant a través de la web de l’Ajuntament com de manera presencial en les reunions que se celebraran en cada secció del municipi. A partir d’ací, es realitzarà un estudi de viabilitat i debat i una vegada finalitzat es realitzaran les votacions entre el 2 i el 6 de març tant de manera presencial com de manera presencial.

Este és el quart any que els veïns de la Pobla de Vallbona puden triar la destinació de part de les inversions del municipi am el compromís de l’Ajuntament de realitzar les obres al llarg de l’any. El regidor de Participació Ciutadana, Fran Esteban, assegura que “es tracta d’una iniciativa molt ben valorada pels veïns que poden presentar propostes afecten a la seua zona i veuen que les seues necessitats són escoltades per l’Ajuntament ”.  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon