Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El mercat solidari de Vilamarxant recapta prop de 1.000 euros

Vilamarxant:


El CEIP Horta Major va recaptar amb els seus productes un total de 63,20 euros, mentre que CEIP La Pea va aconseguir 340,40 euros. El col·legi San Francisco i Santo Domingo també va aconseguir 180,20 euros, així com L'Escoleta i l'Escola d'Adults van recollir 375,50 euros.

Mentrestant, Latiendo Juntos va aconseguir una recaptació de 165 euros i l'Institut Les Rodanes va vendre els seus productes per un valor de 146 euros.

Els diners recaptats anirà destinat a Aspanion, Aldeas Infantiles, La Troballa, Alce, ELA, Associació local contra el Càncer i Connexió Felina de Vilamarxant perquè continuen desenvolupant els seus projectes i iniciatives amb valor social.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon