Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El mercat solidari de Vilamarxant recapta prop de 1.000 euros

Vilamarxant:


El CEIP Horta Major va recaptar amb els seus productes un total de 63,20 euros, mentre que CEIP La Pea va aconseguir 340,40 euros. El col·legi San Francisco i Santo Domingo també va aconseguir 180,20 euros, així com L'Escoleta i l'Escola d'Adults van recollir 375,50 euros.

Mentrestant, Latiendo Juntos va aconseguir una recaptació de 165 euros i l'Institut Les Rodanes va vendre els seus productes per un valor de 146 euros.

Els diners recaptats anirà destinat a Aspanion, Aldeas Infantiles, La Troballa, Alce, ELA, Associació local contra el Càncer i Connexió Felina de Vilamarxant perquè continuen desenvolupant els seus projectes i iniciatives amb valor social.


Fuente -Creative Commons

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :