Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El Consorci València Interior porta a Riba-roja la campanya per a fomentar el reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics

Aconseguir que un mòbil, un televisor o una llavadora puguen tindre una segona vida

. Aquest és un dels objectius de la campanya de conscienciació i sensibilització de recollida selectiva d'aparells elèctrics i electrònics, impulsada pel Consorci València Interior en cinc comarques valencianes

Aquesta campanya pretén sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la importància de arreplegar els residus d'aparells elèctrics i electrònics, RAEE; separadament i portar-los a instal·lacions de reciclatge i valorització per a la seua descontaminació i correcta gestió. Es tracta de residus contenen restes i materials tòxics i altament contaminants.

Aquest matí, en dues carpes instal·lades davant del Centre Social, un equip de dos educadors ambientals del Consorci, s'han encarregat de donar visibilitat a la iniciativa i promoure l'ús de bones pràctiques.

El reciclatge dels RAEE està regulat pel Reial decret 110/2015, que estableix l'obligatorietat dels punts de venda de fer-se càrrec dels aparells elèctrics o electrònics que depositen  els consumidors quan van a adquirir un nou o bé siguen arreplegats en el domicili. La normativa regula també que els consumidors puguen depositar els RAEE “molt xicotets” en els punts de venda de més de 400 m² sense necessitat de comprar un aparell nou.

A més, a través d'aquesta campanya es pretén incentivar l'ús de la targeta verda també en els ecoparcs i ecomòbils del Consorci, per a acumular punts  per a obtindre bonificacions en la Taxa.

L'alcalde de Riba-roja i president del Consorci València Interior, Robert Raga, ha reiterat “el compromís de continuar avançant en la millora de la nostra salut ambiental i qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes i situar-nos com a referent en la gestió de residus “.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :