Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera modernitza la xarxa d'aigua del nucli urbà.

Bétera:

  •  Amb aquesta obra es reduiran les pèrdues d'aigua que actualment són d'un 80%.
  • Durant el transcurs de les obres es produiran corts programades que s'avisaran amb antelació a la població.
Des de l'àrea d'Urbanisme i Aigua de l'Ajuntament de Bétera, s'està desenvolupant una obra de millora de la xarxa d'aigua del nucli urbà. Aquestes obres s'estan realitzant a causa de l'antiguitat de les canonades, les constants fugides i la important pèrdua d'aigua que pateix la xarxa actualment, d'al voltant d'un 80%, a més de l'existència d'aigua no controlada per la falta de comptadors.
Aquestes manques comporten problemes mediambientals i econòmics que es volen esmenar gràcies al projecte “Renovació de la Xarxa del Nucli urbà”, que en aquesta primera fase vol reduir les pèrdues a valors acceptables, millorant també la pressió que arriba als domicilis de Bétera.
En aquesta primera fase es desenvoluparan diferents actuacions, d'una banda, controlar l'aigua dels pous amb la instal·lació de comptadors generals en diferents punts del tram de la xarxa. A més, inclou una campanya de detecció de fugides, perquè actualment es compta amb 80 punts afectats, aproximadament. També entra la renovació d'una part de la xarxa antiga, que està obsoleta.
Actualment tot el casc forma part d'un mateix sector, i amb aquestes obres es vol dividir en 9 sectors perquè funcionen de manera independent.
Des de l'Ajuntament de Bétera s'informarà de tots els talls programats amb antelació a la població, encara que poden produir-se talls inesperats per trencaments no previstos, així com variacions en la pressió que arriba als habitatges. Per aquest motiu, s'agraeix la comprensió veïnal i es demana disculpes per les molèsties que puguen ocasionar aquestes obres de millora.
Aquest projecte compta amb un total de 900.000 euros/IVA inclòs per a la reparació i modernització de la xarxa. Aquesta obra va eixir a licitació, sent l'empresa “Aigües de València” l'adjudicatària per a la seua execució.
Bétera
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :