Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebrarà el Nadal amb música, cinema, esport, solidaritat i ball

Vilamarxant:


Música, cinema, esport, solidaritat, ball… Tots els veïns tindran la possibilitat de viure un Nadal replet d'esdeveniments i actes pensats exclusivament per a ells.

La Fira de Nadal, el Mercat Solidari, les tradicionals Rastreres, la Nadala dels Pastorets de Vilamarxant o la Cavalcada dels Reis Mags faran que xiquets, joves i adults disfruten d'estos dies.

La Carrera Sant Silvestre i la Pujada a la Rodana "El Titot" també permetran que els més esportistes practiquen l'atletisme malgrat els dies festius que s'aveïnen.

Així mateix, l'àrea de Festes de l'Ajuntament de Vilamarxant ha confeccionat un programa molt atractiu per a celebrar el Nadal sense eixir del poble. En Nochebuena i Nit de cap d'any hi haurà discomòbil a les 00.30 hores a l'esplanada de l'institut, mentre que l'Orquestra Sideral posarà la música la Nit de Reis.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon