Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri la inscripció per a la XI Edició de la Carrera dels Arbres i Castells

Ja estan obertes les inscripcions de l'onzena edició de la Carrera dels Arbres i Castells. Els equips que vulguen gaudir d'aquesta extraordinària aventura tenen tota la informació de la carrera en la web(punxa) .

Es tracta de la cinquena edició que organitza la Mancomunitat Camp de Túria. S'obrin ara dos terminis d'inscripció; el primer període acaba el pròxim 2 de febrer. Els equips que s'apunten ara hauran d'abonar 135 euros. El segon període d'inscripció serà del 3 al 19 de febrer. Els equips més ressagats pagaran 160 euros.

14 etapes componen enguany la Carrera dels Arbres i Castells. Els equips han d'estar formats entre 8 i 14 persones. És a dir, hi ha la possibilitat que un corredor/a disputara dues etapes;  sempre que esta no siga consecutiva.

Com a novetat enguany, s'ha creat una nova categoria. A les ja existents de Masculí Absolut, Femení Absolut, Mixt Femení, Mixt Masculí ara s'ha creat la categoria d'Empresa. Les empreses que vulguen aprofitar esta oportunitat de fer equip, conèixer la comarca i gaudir de la naturalesa no poden perdre's esta carrera. El requisit per a poder participar en esta categoria és que almenys el 50% dels inscrits siguen companys/es de treball.

Com és habitual, la fi de festa oferirà una paella gegant per a tots els equips i el lliurament de trofeus als guanyadors de cada categoria. I com sempre, tots els participants rebran la borsa del corredor/a amb estupends detalls.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon