Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra celebra la I Sant Silvestre Solidària

El municipi  celebrarà la I Sant Silvestre Solidària el pròxim 28 de desembre. Una cursa popular que té com a objectiu recaptar queviures per al servei del Banc Local d'Aliments que té el consistori. La carrera adreçada a tots els públics no té caràcter competitiu i en ella col·laboren la pràctica totalitat de col·lectius i associacions de la localitat.

Les inscripcions es poden registrar fins al 27 de desembre a l'Oficina de Turisme de Serra. La inscripció es farà en espècie, de manera que en el moment de fer-la s'haurà d'entregar aliments no  peribles que seran destinats al banc d'aliments de la població.

La cursa eixirà a les 12.00 hores de la plaça sant Isidre i recorrerà en 2 quilòmetres els carrers Sant Josep, Les Eres, Calvari, Rector Aliaga, Llentiscle, Sant Joaquim, Portaceli, Deula, Gaspar Rubio i Sant Francesc per acabar a la plaça sant Isidre. L'entrega de dorsals està prevista des de les 10.30 hores a la mateixa plaça on hi haurà pintacares, manualitats i tallers per als més menuts.

Els premis, de caràcter simbòlic, serà per al xic i xica més lleuger/a, la família més ràpida, la disfressa més original i per al grup més divertit.
Aquesta activitat s'emmarca dins d'un intens calendari d'actes pensats per a tota la família durant les festes de Nadal.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon