Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ha constituit el Consell de Xiquetes i Xiquets i ho conformen 58 escolars

El Consell està format per 58 escolars d'entre tercer de primària i segon d'ESO de set centres escolars de la localitat.

Dijous passat 12 de desembre va quedar constituït el nou Consell de Xiquets i Xiquetes de l'Eliana, un òrgan participatiu pel qual els escolars de la localitat aporten les seues idees i propostes per a contribuir al desenvolupament del municipi.

En l'acte de constitució van estar presents l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent; la regidora d'Educació, Eva Santafé; el regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche; el regidor del Grup Popular, Alfredo Alfonso; i la regidora del Grup Compromís, Isabel Montaner. Després del protocol de benvinguda, on els nous consellers i conselleres van rebre un diploma acreditatiu, el grup d'escolars va mantindre una reunió de treball en la qual es van anar perfilant els temes que es tractaran aquest curs, la majoria d'ells relacionats amb el medi ambient, la conservació del planeta i el canvi climàtic. En definitiva, els assumptes que més els preocupen.

El Consell està format per 58 membres, comptant els suplents, pertanyents a set centres escolars de la localitat. Tots ells alumnes des de tercer de primària a segon d'ESO. La pròxima sessió tindrà lloc el mes de gener, al llarg del curs estan previstes una al mes, i en ella es tractaran els drets de la infància. A partir d'ací, se seguirà un calendari de temes que seran decidits pel mateix Consell.

Per a la regidora d'Educació, Eva Santafé, “escoltar les propostes de la infància i l'adolescència és important perquè la seua visió contribuïsca a millorar el municipi i junts fem un projecte de ciutat”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon