Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Vilamarxant es reuneix amb Idai Nature per a treballar en nous projectes

Vilamarxant:


Els contactes mantinguts entre l'empresa pionera en matèria agrícola i la corporació municipal han servit per a posar les bases de futures col·laboracions entre les dos entitats.
En paraules de Troyano, esta cita és "símptoma que Vilamarxant torna a ser interessant per als emprenedors" tant en matèria d'innovació com d'agricultura.
"Els emprenedors sempre tenen les portes obertes de la nostra localitat per a crear riquesa i treball", ha afegit el primer edil després de la reunió mantinguda en les instal·lacions de Idai Nature.
Mentrestant, Ciro Ferrer, regidor d'Agricultura i Medi Ambient, ha explicat que estes converses són transcendentals per al futur: "És important que escoltem projectes innovadors i sostenibles com els que té Idai Nature. A més, si estes iniciatives serveixen per a rellançar l'agricultura del nostre poble, molt millor".

Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal