Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Vilamarxant convoca de nou el Concurs d'aparadors comercials nadalencs

Vilamarxant:


Les inscripcions ser un dels comerços que participen en el certamen es podran realitzar fins a les 14 hores del pròxim 16 de desembre en el Registre General de l'Ajuntament o a través del correu electrònic promocioeconomica@vilamarxant.es.

La Regidoria de Comerç, dirigida per Víctor Sanchis, desitja que els veïns del municipi coneguen els diferents establiments i per a això realitza este certamen amb el qual donar a conéixer els aparadors perquè realitzen les seues compres nadalenques en el comerç local.

Els aparadors que participen han d'estar decorats del 16 al 24 de novembre perquè els visitants puguen valorar-los i votar pel que més els atrau o els agrada pels seus motius nadalencs.

Els que desitgen deixar el seu vot únic podran fer-ho presentat el seu DNI en la plata baixa de l'edifici nou de l'Ajuntament, enviant per whatsapp un selfie del votant amb l'aparador cridant al telèfon 657628914.


Fuente -Creative Commons

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :