Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de l'Eliana publica les bases per a la capacitació del servei de taxi dins del terme municipal

Els interessats poden presentar la seua sol·licitud a les proves del 30 de novembre al 19 de desembre, tots dos inclosos

L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat les bases per a la prova d'acreditació de la capacitació professional per a prestar el servei d'auto-taxi dins del terme municipal.

Els interessats a obtindre l'autorització tipus VT, poden presentar la seua sol·licitud degudament emplenada en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament, o per qualsevol dels mitjans previstos en la llei, del 30 de novembre al 19 de desembre, tots dos inclosos.

Per a l'admissió a la prova els aspirants deuran, entre altres requisits, posseir el permís de conduir amb, almenys, 8 punts i una antiguitat mínima d'un any, complir amb el requisit d'honorabilitat per a l'exercici de la professió de transportista per carretera i mancar d'antecedents penals per delictes relacionats amb la seguretat viària.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es publicarà una relació provisional de les persones admeses i excloses que podrà ser consultada en la pàgina web municipal. Mentre que la data, hora i lloc de la prova serà publicada en aquesta mateixa web juntament amb el llistat definitiu d'admesos i exclosos.

La prova consistirà en un examen únic tipus test de quaranta preguntes, en la qual els aspirants disposaran d'una hora per a emplenar les respostes sobre el marc jurídic en l'àmbit del taxi, coneixements bàsics de valencià per a la prestació del servei i del medi físic del terme de L'Eliana, entre els quals s'inclouen la llista de carrers, els itineraris, la ubicació de centres oficials i d'interés turístic o les festes locals.

Consulta ací les Bases de la prova

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :