Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana i Hidraqua organitzen visites guiades a la planta desnitrificadora

L'Eliana:

Hidraqua i l'Ajuntament de l'Eliana organitzen visites guiades a la planta desnitrificadora a fi de donar a conéixer la qualitat de l'aigua que, des de la seua posada en marxa, arriba a totes les llars, comerços i edificis públics del municipi. La visita tindrà una duració aproximada de 45 minuts i en ella es podran conéixer els processos que travessa l'aigua en aquesta planta de tractament abans d'arribar a la xarxa de l'Eliana.

Les dates en les quals està previst que es duguen a terme aquestes visites són 18 i 31 de desembre en horari de demà i el 15 i 29 de gener en horari de vesprada (consultar horaris en el formulari d'inscripció). Així mateix, totes aquelles persones interessades a assistir, hauran d'emplenar el formulari adjunt (https://forms.gle/RPe2kSKSUUMvG1CX9) per a confirmar la seua assistència. En cas de no complir amb el mínim d'inscripcions per dia, Hidraqua i l'Ayuntamieno de l'Eliana podran anul·lar aquesta visita, previ avís a les persones inscrites per a aquesta visita.

D'altra banda, també es podran sol·licitar visites guiades per a grups (a partir de 15 persones) traslladant la intenció de visitar la planta, telèfon de contacte, nombre de persones i entitat o centre al qual pertanyen, i enviant un email a: alcaldia@leliana.es.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha manifestat que es tracta de la posada en marxa d'una de les instal·lacions més importants de la història recent de l'Eliana "animem a tots els veïns i veïnes al fet que vagen a visitar la planta, coneguen el seu funcionament i consumisquen la seua aigua, atés que ens ajudarà a ser més sostenibles mediambientalment".

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon