Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de l'Eliana i Hidraqua organitzen visites guiades a la planta desnitrificadora

L'Eliana:

Hidraqua i l'Ajuntament de l'Eliana organitzen visites guiades a la planta desnitrificadora a fi de donar a conéixer la qualitat de l'aigua que, des de la seua posada en marxa, arriba a totes les llars, comerços i edificis públics del municipi. La visita tindrà una duració aproximada de 45 minuts i en ella es podran conéixer els processos que travessa l'aigua en aquesta planta de tractament abans d'arribar a la xarxa de l'Eliana.

Les dates en les quals està previst que es duguen a terme aquestes visites són 18 i 31 de desembre en horari de demà i el 15 i 29 de gener en horari de vesprada (consultar horaris en el formulari d'inscripció). Així mateix, totes aquelles persones interessades a assistir, hauran d'emplenar el formulari adjunt (https://forms.gle/RPe2kSKSUUMvG1CX9) per a confirmar la seua assistència. En cas de no complir amb el mínim d'inscripcions per dia, Hidraqua i l'Ayuntamieno de l'Eliana podran anul·lar aquesta visita, previ avís a les persones inscrites per a aquesta visita.

D'altra banda, també es podran sol·licitar visites guiades per a grups (a partir de 15 persones) traslladant la intenció de visitar la planta, telèfon de contacte, nombre de persones i entitat o centre al qual pertanyen, i enviant un email a: alcaldia@leliana.es.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha manifestat que es tracta de la posada en marxa d'una de les instal·lacions més importants de la història recent de l'Eliana "animem a tots els veïns i veïnes al fet que vagen a visitar la planta, coneguen el seu funcionament i consumisquen la seua aigua, atés que ens ajudarà a ser més sostenibles mediambientalment".

 


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :