Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Perico Sambeat Flamenco Big Band oferix una actuació a Llíria

Llíria:

La IV edició del DesenJazz oferirà un concert extraordinari a Llíria amb la Perico Sambeat Flamenco Big Band. L'actuació tindrà lloc este divendres 6 de desembre a les 22.30 hores al teatre de la Banda Primitiva. 
Sense perdre de vista les arrels jazzístiques de la seua música, el gran saxofonista valencià presenta el seu projecte més ambiciós, un treball gestat llargament durant els últims anys en què Sambeat ha estat escrivint i pensant en les composicions. Esta música suposa un pas avant en el camí de la fusió entre el jazz i el flamenc, no sols rítmicament, si no també harmònica i melòdicament.
La Flamenco Big Band ha participat en festivals de jazz de Madrid, Barcelona, Sant Sebastià, Cartagena o Porto. Així mateix, Perico Sambeat ha viatjat per tota Europa amb este projecte i repertori participant amb grans big bands europees com la HR Big Band (Frankfurt), Brussels Jazz Orchestra (Bèlgica), UMO Jazz Orchestra (Finlàndia), Trigger Concert Big Band (Suïssa) o l'Aarhus Jazz Orchestra (Dinamarca).
L'alcalde Manolo Civera ha explicat que el Desenjazz 2019 "dedica, així un especial a Llíria Ciutat Creativa de la Unesco, en el qual el llenguatge universal de la música, com proclama l'organització internacional, es convertix en un vehicle de transmissió de pau i reivindicació dels drets humans, en una jornada pròxima a la celebració del seu dia el pròxim 10 de desembre".
"Es tracta d'una cita cultural única a la nostra localitat, en el qual a més la fusió del jazz i el flamenc ens acosta a Sevilla, l'altra única ciutat espanyola reconeguda per la Unesco en la modalitat de música", ha afegit.
Concerts cap de setmana  
L'actuació de la Perico Sambeat Flamenco Big Band s'unix a un intens cap de setmana festiu a Llíria musicalment parlant. L'Academia Internacional de Dirección de Orquesta José Collado oferirà una selecció d'El Messies de Händel. Serà el dissabte 7 a les 19.30 hores a l'església de l'Assumpció, sota la direcció artística de Cristóbal Soler i la participació de l'Orquestra CullerArts, Orfeò Valencià i solistes.
 D'altra banda, la capital del Camp de Túria acull este cap de setmana una trobada d'arpistes de la Comunitat Valenciana i Catalunya. Dins de les activitats programades, es realitzarà el concert obert al públic "West Harp Story", amb la presència de més de 50 músics i un cor que interpretaran peces del West Side Story de Leornard Bernstein. L'actuació tindrà lloc el diumenge 8 de desembre a les 11.00 hores al teatre de la Banda Primitiva. 


Fuente -Creative Commons

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :