Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La passarel·la que unirà Vilamarxant i el seu polígon estarà acabada abans del final d'any

Vilamarxant:


L'àrea d'indústria de l'Ajuntament de Vilamarxant, dirigida per Víctor Sanchis, ha treballat intensament en els últims mesos per a executar les actuacions que connectaran el polígon amb el nucli urbà a través d'una passarel·la, situada en paral·lel a la carretera de Cheste.

El projecte s'està duent a terme gràcies a una ajuda de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a polígons industrials en l'àmbit autonòmic.

Víctor Sanchis, regidor d'Indústria de l'Ajuntament de Vilamarxant, ha explicat que esta obra serà un gran avanç per al municipi: "La passarel·la permetrà acabar amb un problema d'accessibilitat històric al nostre polígon industrial".

"Continuem treballant per a oferir al polígon i als ciutadans les eines per a poder ser més competitius i tindre millors serveis que beneficien a tots els actors principals de Vilamarxant", ha finalitzat el regidor.

 


Fuente -Creative Commons

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :